Orgineel visvoer uit Japan

Hikari aquariumvoer:

Hikari heeft vijf korrelsoorten ontwikkeld voor de specifieke eetgewoonten van de verschillende soorten tropische en zeewatervissen. Deze korrels hebben unieke eigenschappen waardoor ze gemakkelijk geaccepteerd worden, zelfs door de meest kieskeurige vissen. Hikari voer heeft niet alleen verschillende vormen en structuren die

afgestemd zijn op de eetgewoonten van de vissen. Er wordt ook rekening gehouden waar de verschillende vissen hun voedsel eten, zo moet een korrel voor modder­kruipers en bodembewoners snel zinken naar de bodem, terwijl drijvend voer weer geschikt is voor vissen die aan het water­oppervlakte eten.

NIEUW

Hikari Vibra Bites™

Hikari Vibra Bites is een uniek voer wat ontworpen is om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen.

Het langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen. Dit lokt een eet reactie uit. De meeste vissen zijn gek op dit soort voer.

Verkrijgbaar in 35, 73 en 280 gram

Hikari Micro Pellets

Hikari Micro Pellets zijn unieke zeer kleine korrels voorzien van een coating. De coating zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in de korrel blijven en het water niet vertroebelt.

De opvallende kleur en zachte textuur maakt het bij uitstek geschikt voor kleinere tropische vissen, waarbij krill en spirulina zorgen voor levendige kleuren. Hikari Micro Pellets zijn het alternatief voor vlokvoer. Nu ook verkrijgbaar in 80 gram verpakking!

UITZONDERLIJKE VOEDING
VOOR ALLE SOORTEN VISSEN

WAAR TE KOOP?
VIND UW WINKEL