Hikari: Echt Japans visvoer!

Japan is bekend om de hoge kwaliteit Koi en aquariumvissen. Het houden van vissen in een vijver of aquarium is meer dan een hobby, het behoort tot de Japanse cultuur. Hikari heeft al meer dan 140 jaar ervaring op het gebied van kweken van siervissen en Koi, het produceren van visvoer in eigen fabrieken en onderzoek naar de natuurlijke eetgewoonten en voedselbehoeften van zoet- en zee­water­vissen. Het voer wordt natuurlijk ook gebruikt in de eigen kwekerijen, zodat we het resultaat meteen kunnen ervaren. Hikari biedt diverse soorten visvoer, elk met unieke eigenschappen waardoor ze gemakkelijk geaccepteerd worden door het soort vis waarvoor ze ontwikkeld worden. Dankzij deze aandacht voor details, kunt u er zeker van zijn dat uw keuze zelfs door de meest kieskeurige eters snel de voorkeur zal krijgen.

Kwaliteitscontrole waar u 100% op kunt vertrouwen

Hikari® en Saki-Hikari® zijn wereldwijd bekend. De ontwikkeling, productie en het verpakken van dit voer gebeurd, volledig in eigen beheer, in één van onze drie hightech fabrieken in Japan. Veel andere merken laten hun voer elders fabriceren of verpakken, wij niet, omdat we weten hoe belangrijk het is om voortdurend 100% controle over het volledige fabricageproces te hebben. De productontwikkeling van ons voer gebeurt in het Hikari Aquatic Laboratorium, hier wordt het voer voortdurend verder ontwikkeld, getest en onderzocht. Met deze wetenschappelijke kennis en eigen kweekervaringen kunnen wij ons voer blijven verbeteren. Wij gebruiken alleen zeer specifiek geselecteerde ingrediënten, die voldoen aan onze extreem hoge eisen. Omdat wij weten welke invloed de kwaliteit van ieder afzonderlijk ingrediënt op het eindproduct heeft. Voer waar u als gebruiker 100% op kunt vertrouwen!

De verschillende soorten Hikari voer, gebaseerd op de voedings­gewoonten van de vissen!

Hikari heeft vijf korrelsoorten ontwikkeld voor de specifieke eetgewoonten van de verschillende soorten tropische en zeewatervissen. Deze korrels hebben unieke eigenschappen waardoor ze gemakkelijk geaccepteerd worden, zelfs door de meest kieskeurige vissen.

Hikari voer heeft niet alleen verschillende vormen en structuren die afgestemd zijn op de eetgewoonten van de vissen. Er wordt ook rekening gehouden waar de verschillende vissen hun voedsel eten, zo moet een korrel voor modder­kruipers en bodembewoners snel zinken naar de bodem, terwijl drijvend voer weer geschikt is voor vissen die aan het water­oppervlakte eten. Er zijn 4 verschillende eigenschappen, aangeduid met deze symbolen:

WAAR TE KOOP?
VIND UW WINKEL