Hikari: Orgineel Japans visvoer!

Hikari® en Saki-Hikari® zijn de wereldwijd bekende merken Koi- en visvoer van Kyorin Food industries LTD. De ontwikkeling, productie en het verpakken van dit voer gebeurd, volledig in eigen beheer, in één van onze drie hightech fabrieken in Japan. Veel andere merken laten hun voer elders fabriceren of verpakken, wij niet, omdat we weten hoe belangrijk het is om voortdurend 100% controle op het volledige fabricageproces te hebben.

VOORTDUREND ONDERZOEK IN ONS LABORATORIUM EN EIGEN KWEEKVIJVERS

De productontwikkeling van ons voer gebeurt in het Hikari Aquatic Laboratorium, hier wordt het voer ontwikkeld, getest en onderzocht. In de Yamasaki Koi Farm wordt ons voer enkel en alleen gebruikt en continu getest op effectiviteit en resultaat. Met deze wetenschappelijke kennis en eigen kweekervaringen kunnen wij ons voer blijven verbeteren.

KWALITEITSCONTROLE WAAR U 100% OP KUNT VERTROUWEN

Wij gebruiken alleen zeer specifiek geselecteerde ingrediënten, die voldoen aan onze extreem hoge eisen. Omdat wij weten welke invloed de kwaliteit van ieder afzonderlijk ingrediënt op het eindproduct heeft. Door niets aan het toeval over te laten, kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit visvoer leveren. Koi- en visvoer waar u als gebruiker 100% op kunt vertrouwen!

WAAR TE KOOP?
VIND UW WINKEL